14 Nisan 2012 Cumartesi

kadınların tripleri 4'e ayrılır

klasik trip :

genel olarak bütün kadınlarda mevcut olan trip şeklidir. yeterli ilgiyi göstermediğiniz an birden kendini geri çekme ve karşıdaki erkeği aklınca cezalandırma yöntemidir. istediğini elde edemezse inada binip şiddetli bir kavgaya dönebilir.bir nevi kadının savunma mekanizmasıdır.bu gibi durumlarda unutmamız gereken " kadın her zaman haklıdır "

siklenmiyorsun tribi :

en gıcık olunan trip şeklidir karşı tarafı delirtme olasılıgı çok yüksektir. istesem elimi sallasam ellisi tarzındadır. gereksiz yeredir çoğu trip , durduk yere atılır ; sırf ibnelik olsun diye. kız arkadaşlar arasında bu trip şekli alaycı bir dille anlatılır " bugün şöyle yaptım böyle yaptım " diye. kullanılan erkek modeline uygulanan alaycı trip şekli de diyebiliriz.

regl tripleri :

seven erkeklerin çektiği trip şeklidir. naparsa yapsın hiç bir şekilde yaranamaz.her boka trip atılır. geçmişte yaptıgınız şeyler varsa gün yüzüne çıkar onlar hakkında trip atılır. anlık yükselişler ve düşüşler mevcuttur. dengesiz trip şeklidir. ortalama 1 hafta sürer ve sıkıntıldır.

o zaman sevişmeyiz tripleri :

sevişen çiftlerde her olayda cinsel yakınlaşmayı kesmekle tehdit edilen trip şeklidir.ilk başta sizi güdüler sonra keskin bir bıçak gibi bırakır. karşı tarafı %100 delirtir. kadının bir nevi " ben istesem onu parmağında oynatırım " şeklidir. evli çiftlerde ve uzun süreli ilişkilerde sık sık görülür. kadına " sen bilirsin fark etmez " imajı yaratılması gereken trip şeklidir.

yazan : ambiticoo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder