18 Eylül 2012 Salı

en iyi öpüşme teknikleri

kimimizin sevgilisi vardır kimimizin yoktur. ama elbet bir gün olacaktır. o yüzden bu bilgileri bilmenizde fayda var. çünkü kötü öpüşenler pek sevilmez piçler bunu söylemek istiyorum. ilk öpüşmenize bilgili başlamak sizi 1 adım öne taşıyacaktır. hemen başlıyalım:

öncelikle şunlar olmazsa olmazımızdır;

1- traş olunur. kıl tüy kalmasın amk
2- dişler ve dil iyice fırçalanır
3- yanınızda her zaman sakız taşımak gerekir. ya da "rocco" da olur piçler . hani şu dile yapıştırdığımız.

şimdi derslere geçelim;

- hiçbir zaman dudaklarınızı ıslatmayın. nemlendirin fakat yalamayın dudaklarınızı amk. yapış yapış hiç hoş olmuyor.

- her ne kadar yıllardır içinizde taşıdığınız abazanlık o an çıkmak istese de sakin olun piçler . acele işe şeytan karışır ya da acele giden ecele gider deyimlerimiz arasında bulunmakta.

- öpeceğiniz kızı(erkeği) belinden bakın göt demiyorum! belinden iki elinizle tutun. hayvan tutarmış gibi de değil ha! kız(erkek) hareket edebilsin yani. ya da bunun aynısı kızın(erkeğin) yüzü için de geçerli. iki elinizle yanaklarından tutabilirsiniz fakat sıkmayın amk. öldürmek istemeyiz.

- şimdi geldi sıra öpüşmeye. ilk olarak kızın(erkeğin) dudaklarını hafifçe ıslatıyoruz. bakın hafifçe! gidip de pul yalar gibi yalamayın. çok hafif 1-2 dil gezdiriyoruz. bunlar da çok yavaş olmıyacak piçler . bu sefer kız(erkek) "biz öpüşmüyor muyduk? ne bu yalamalar ya" diye düşünebilir.

- şimdi rahatla öpebiliriz. dediğim gibi eller belde ya da yanaklarında olacak. fakat sıkmıyoruz tabi. öpmeye başlarken. hafifçe emerek geri çekilin. vakumlama yok! em-geri çekil. em-geri çekil. bu devirdaym olayı 3-4 kez olsun.

- şimdi sıra asıl öpüşmeye geldi. ağzınız çok açık olmayacak bu arada onu da hatırlatayım. kapalı da olmasın amk. şimdi en önemli nokta "put" gibi durmamaktadır. hareket ediceksiniz piçler . olayın daha ateşli olması lazım. dansöz de olmayacaksınız tabi ama hareketsiz durmayın.

- öpüşürken dili de kullanın. bu ne demek "dilimi sokabildiğim kadar ağzına sokayım" hayır! kızı(erkeği) kusturalım mı amk? dilimiz ya onun diline değicek ya da dişleriyle damakları arasında gezecek. "iğrenç" de demeyin. güzel bir duygu o piçler .

- kızı(erkeği) yavaş yavaş azdırıyoruz. sıra alt dudakta. alt dudak öpüşmede en önemli yer kaplıyor. üst değil! alt. kızın(erkeğin) alt dudağını emiceksiniz. evet piçler emiceksiniz. ama bakın panpalar şöyle bişey olmasın 

- alt dudakla da işimiz bittikten sonra. önümüzde 2 tercih var. birincisi öpüşmeye devam etmek. ikinicisi de onu daha fazla azdırıp öpüşmeye devam etmek.

- azdırmayı seçtiysek yapmamız gerek şeylerden biri, boynunu yalıyoruz. evet. evet. boynunu yalıyoruz fakat yalamakla kalmıyoruz. biraz sonra oraya üfleyeceğiz. flüt çalar gibi değil. hafif hafif ve soğuk üfleyeceğiz piçler . bakın eğer denerseniz kızdaki(erkekteki) titremeyi görürsünüz. "ahahayhhhh" oluyor böyle. ya da kulak memesini emebiliriz. çoğu kız(erkek) bundan hoşlanıyor. fakat kimisi sevmez artık orası da şans. ister dener kral olursunuz, ister tekrar dener sefil olursunuz. ya da hiç denemezsiniz.

- öpüşme sırasında bilmeniz gereken bilgiler: eğer kız(erkek) ayağıyla sizin bacağınızı kavrıyorsa, öpüşmeden zevk almış demektir. devam edin piçler . özgüven artışı sağlıyabilir size bu. diğer bir "yapmamanız" gerek şey. gözlerinizi açmayın. 1-2 saniyelik bakabilirsiniz tabi "nerdeyiz lan biz?" gibisinden ama gözler açık öpüşülmez zaten. anlarsınız onu öpüşürken. ve... dilinizi iyi kullanmaya bakın. dil öpüşmede önemlidir. her yerimizde kas olduğu gibi dilimizde de kas vardır. iyi bir öpüşme için dil antrenmanları yapabilirsiniz. tabi şizofren de olmayın ama 2-3 dakika deneyin dilinizi acayip şekillere sokmayı!

- ve piçler baktınız ki kız(erkek) azdı , bacakları sarmalar, ah ah sesler çıkarmalar hiç çekinmeden götleri hafif hafif elleyebilirsiniz. size hayır! demeyecektir.

- artık gerisi de size kalmış piçler . devam mı edersiniz. bırakır mısınız bilemem

- not : sakın ama sakın kıza öpüşmeyle ilgili konu açmayın. olayların kendiliğinden oluşması gerek. sessiz bir yerde yürürken. bir yere oturup ona yavaş yavaş yaklaşmaya başlayabilirsiniz mesela. ama bakın eğer geri çekiliyorsa yani istemiyorsa ellerinden onu tutun ve sarılın piçler . sarılın amına koyum. öpmeye zorlamayın

#lastigipatlayanadam




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder