1 Eylül 2012 Cumartesi

masturbasyonun hikayesi

dinle ey okuyucu bu anlatılanlar senin hikayen. zira geçmişini bilmeyen geleceğini çizemez.

bundan tam 10.000 yıl önce afrika'da bir kabile vardı. bu kabilenin kadınları gündüz çocuklara bakar, erkekleri avlanırdı. gece oluncada mağarada erkekler kadınların bakması için yeni çocuk yapmalarına yardımcı olurlardı.

bu kabilede abazanyus adında bir genç vardı. abazanyus her haliyle kabilenin diğer genç erkeklerinden ayrılıyordu. gündüz avlanmaya giden erkekler akşam eve büyük hayvanlarla dönerken abazanyusun eli hep boştu. abazanyus'un kılları diğerlerinden çok fazlaydı ve tipi kayıktı.

bu özelliklerinden dolayı kadınlar çiftleşecekleri erkekleri seçerken onu kimse seçmemişti. bir yıl iki yıl derken kabilede abazanyus'un çiftleşeceği kız kalmamıştı. geceleri gizli gizli arkadaşlarının karılarıyla çiftleşmelerini izliyordu.

günler günleri kovalarken abazanyus düşünmeye çalışıyordu. aklına arkadaşı ekşici geldi. ekşici ateş denen bir şey bulmuş ve kabilenin en güzel kızı onu seçmişti. hemen aklına diğer arkadaşı uludağlı geldi oda tekerlek denen bir şey bulmuş ve abazanyusun sevdiği kız onu seçmişti. evet abazanyus bir şey bulmalıydı.

bir gün ekşici uludağlı ve onların eşleri grup yaparken onları gizlice izledi. o sırada sikinin dim dik olduğunu gördü. onu indirmek için tuttu ve yerine sokmaya çalıştı. fakat o geri ittikçe siki ileri gidiyordu. abazanyus bunu tam 31 kere tekrarladıktan sonra o ana kadar yaşamadoğı bir zevki yaşadı. artık o çiftleşmek için bir eşi olmadan da bu zevki alabiliyordu.

işte ne tekerlek ne de ateş hiçbiri bin yıllardır bu buluşun yerini tutamadılar.

ccc walter sobchack ccc

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder