31 Ağustos 2012 Cuma

kız tipine göre kız tavlama

evet bakir piçler bundan kurtuluyorsunuz..

1: ucuz kaşar kız modeli

Başlarda sıcak davranır. Buna aldanıp sizde ilgi gösterirsiniz sikeyim şunu düşüncesiyle, ilgiyi azaltır azaltır azaltır, siz abazalığınızın eseri kızın köpeği olursunuz.

taktiği: çok az yüz vermek sadece yüz yüze görüşmek çünkü böyle kızlar yüz yüze hiç havalı değildir daha çok ezik bile denilebilir.

2: Türk kızı (göster ama elletme)

kaşarıda vardır normalide kaşarı: kişi pek fark etmez oral sex için fırsat arar, saxo, alır götten verir ama bakireligni kocasına saklar bunu sikemiyosanız zaten yuh.

klasiği: bu söylediklerimin aynısı ama bunu uzun süre çıktığı sevdiği biri ile yapar.

taktiği:samimi duygular besliyor gibi davranmak uzun süreyi göze almak sabırlı olmak

kız sizi severse bekaretini bile alabilirsiniz kendinize aşık etmek için kendiniz olun sürekli ilgi gösterin.

3: Turist nasıl sikilir?

Turist zaten sikişmek için gelmiştir, ama ilk adımı sizden bekler çünkü turist olan o turist için yapmak gereken tek şey utangaç olmamak, bir türk kızının yanına gittignizde üff gt be slq der ama turist demez, konuşkan ve özgüvenli olmalısınız. sonra içkiyi dayadınız mı zaten tek gece de bile sikebilirsiniz

not: prezervatifi unutmayın herkes türk mü amk korunmadan sikişmesin

4: Çok havalı kaşarlar:

bu kızları bizim abaza halkımız yaratmıştır beyler, genellikle cok güzel olurlar ama çirkin olanı da vardır güzelsin diyince bizim kekolar apaçiler kendilerini güzel sanarlar neyse uzatmayayım:

asla direk konuşmaya çalışmayın

Örn; Face den konuşuyorsanız (pek etkili sayılmaz sanal ama,) direk odun gibi selam yazmak yerine bi fotoğrafına onu güldürücek bi yorum atın (bu sayede geçengün bi kızla takılmaya başladım not: manken gibi panpalar oyşh)

Örn; Bardaysanız yanına gidip selam tanışalımmı demeyin sadece bakın, yüzüne ara sıra kafanızı çevirin o size bakıyoken siz onu yakalamaya çalışın bok var gibi saatlerce bakmayın

bu kızlar sürekli gülmek ister yazılı konuşmak iyi olmaz çünkü face den telefondan talibi çoktur konuşmaktan sizi unutur, ya telefonda konuşun ya yüzyüze komik olmanız önemlidir

5 Face de takılan kız:

Bu kız sürekli durumlar paylaşır isteklerini belli eder

dün sikişir bugün bakireyim der

bu kızlar popüler olan kişilerle takılmaya çalışırlar
ama 24 saat ilgi isterler 3 gün boyunca ilgi gösterirseniz avınızdır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder