5 Eylül 2012 Çarşamba

türk kızı nasıl yetişir

türk kızı, ortalama bir türk ailesine doğmuş ise, doğduğu andan itibaren cinselliğin ne pis bir şey olduğunu öğrenerek büyür. cinsellik pis ve kötü bir şeydir ve sadece erkeklerin bazı ihtiyaçlarının karşılanması için vardır. kadınlar ise cinsellik denen "tu kaka"yı sevmemeli, sadece kocalarının ihtiyaçlarını karşılamak için bu pis aktiviteye iştirak etmelidir.

türk kızının annesi cinsellikten ve cinselliğini bir şekilde gösterebilen/yaşayabilen kadınlardan nefret eder; cinselliğin sadece o kadınlarda değil, kendisinde de olduğunu ise kabul dahi edemeyecek kadar körleştirilmiştir. nitekim o da bir zamanlar türk kızı olmuştur ve kendi kızını da bildiği ve öğrendiği gibi yetiştirir.

türk kızının babası, annesini defalarca kez aldatmış ve bütün o kadınlar- annesi ve diğer bütün toplum kadınları yardımıyla- türk kızının gözünde, babasının pis cinselliğini yaşadığı/ihtiyaçlarını karşıladığı kötü kadınlar olmuştur.

türk kızının bu travmatik cinsellik algısının sorumluları arasında sadece annesi, babası veya genel olarak toplum bireyleri yoktur, türk kadınının cinselliğini bastırmaya ant içmiş dev bir canavar medya kadrosu da vardır. bütün filmler, diziler, romanlar, haberler, reklamlar, gazeteler ve envai çeşit medya aracı türk kızlarına bas bas bağırmakta ve "cinsellik sizin için değil, erkekler için!" diye haykırmaktadır. türk kızı dinler, okur, görür... hepsini teker teker hafızaya alır.

bütün bu süreçler esnasında türk kızı büyür, tam da kendisinden beklendiği gibi frijit olur. ancak sanki bütün bu zaman boyunca uzayda yaşıyormuş da aramıza yeni katılmış gibi şaşkın olan türk erkeği, bu "beklenmedik" durumdan ötürü türk kızını suçlamakta ve cinselliğini yaşayamadığı için kalbi her geçen gün daha fazla kırılmaktadır :( türk kızının kafası karışır, ama öğretileri o kadar derindir ki, tüm çabalarına rağmen normal bir cinsellik algısı geliştirmenin onun için neredeyse imkansız olduğunu görür. hele de karşısında bu sorunları onunla beraber atlatmaya bu kadar hevesli ve anlayışlı bir türk erkeği profili varken...



yazan: giamarie


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder