22 Eylül 2012 Cumartesi

sinek 31 malzemesi acisindan en sansli varliktir

beyler kafasında filler sikişen bi insan olarak ben sadece insanların değil hayvanların hatta böceklerin bile 31 çektiğine inanan bi insanım.

31 malzemesi olarak beni biliyorsunuz sanal hissiz şeylerden ziyade gerçekçi üzerinde bir yaşanmışlık olan materyaller daha caziptir.

düşünüyorum eğer sinekler 31 çekiyorsa bu konuda en şanslı mahlukatlar onlardır. düşünsene gecenin karanlığında gidip beyaz tavana konmuşsun tam aşağıda karanlıkta yatağın içinde uyuyan bir kız çıplak bacağını yorganın zerine atıp dizlerinin arasına almış yorganı terli terli bakıyor karanlıkta sana doğru,

mesela yaz sıcağında senin o yanından geçerken çaktırmadan bakacam diye taklalar attığın güneşlenen kızın götüe sorgusu sualsiz gidip konabilir bu sinek. sırtüstü güneşe çevirip yattığı götüyle çatılardaki güneş enerjisi zımbırtıları gibi parlayan göte gidip konar tuzunu terini yalar koklar,

mesela sikişen bir çifti yatağın yanına oturup 3 boyutlu izleme şansına sahiptir bu arkadaş hele birde yatağın bi köşesine konarsa yatağın hareketleri sayesinde seksi daha yakından hissedip 4 boyutlu yaşayabilir.

banyodan çıkmış üzeri havluyla sarılı kızın havludan çıkan göğüslerinde çatalında gezinebilir huzur içerisinde,

kirli sepetine atılmış dona gidip içinde yuvarlana yuvarlana dönebilir öyle değil mi?

bir cafede kısa eteğiyle oturmuş kızın bacak aralarından donuna kadar ulaşıp 35 derecenin altında kavrulmuş amın sıcaklığını iliklerine kadar hissedebilir dostlarım.

he alafranga tuvalette fayansa konup karşısında sıçan lavuğun götünün arasından baş vermiş ama henüz düşmemiş cumhuriyet sucuğu kıvamındaki boka bakıp avuç avuşturan gerizekalı sinekler yok mu var tabi. ama her türde böyle gerizekalılar olabilir genele yaymamak onların bu doğuştan şanslı yaratılışlarını hafife almamak gerekir kanaatindeyim. saygılar..

 #inci ya rakos

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder