17 Haziran 2012 Pazar

kadın orgazmı

bak güzel kankam, iyi dinle. anlatıyorum, iyi öğren. sonra ışık görmüş bıldırcın gibi kalma.

en başta onlarınki daha bir başka. bunu aklına yaz. erkekteki gibi bir şey bekleme. erkekte boşalma sırasında pek duygu olmaz. çok aşıksan falan anca. yoksa genelde erkek boşalınca soğuruz bile. sıradan gidelim;

erkekler boşalırken attırırız, malum. döl sallarız ki yumurta spermine kavuşsun.

kadınlarda şöyle olur;

bir adet yumurta hücresi rahme salınır. ki sperm ona girebilsin.

o sırada vajinada kuvvetli bir ıslanma olur. ama öyle porno videolarda gördüğün gibi şarul şurul su fışkırtmalı falan olmaz. ama farz edelim ki sen yattın, hatun üstünde ve boşaldı. penisinin üst kısmı var ya göbeğinin altı, oraya bak. hafif bir su birikintisi göreceksin. aynı bizim meziye benzer. şu zevk suyu dediğimiz. çok kaygan, kıvamlı bir sudur. tadı biraz tuzludur. kurban ol o suya piç. sakın iğreneyim falan deme.

işte o su boşaldıklarının en net kanıtıdır. bunun dışında,

parmakları kasılır. ayak parmaklarını içe doğru bükerler. elleriyle de buldukları şeyleri yırtarcasına ya da koparırcasına kavrarlar, onlara tırnaklarını geçirirler. senin kıçın, sırtın; çarşaf, yorgan vs fark etmez. sıkı sıkı tutarlar.

göbekleri titrer. daha doğrusu karın bölgesindeki o abdominal kasları dengesizce titrer. hoh, hohhh diye derin derin nefes alırlar. gözleri kayar, bayılıyormuş gibi. bacakları titret, kasılır. dudaklarını ısırabilir, hırıltı çıkarabilir hatta haykırabilir bile. ama unutma ıslanma da dahil her tepkinin şiddeti kadından kadına farklılık gösterebilir. bazısı çok ıslanır bazısı az.

her kadın ha demeyle orgazm olamaz.

bir kadını orgazm etmeyi başarırsan ve o kadın seni kabullenmişse bundan sonra orgazm olması daha kolay olur.

ama şu çok mühim;

kadınlar orgazmdan sonra duygusallaşır.

anaç ruhları depreşir, kabarır. seni sahiplenmek, seni bildiğin içlerine almak isterler. dikkat et, orgazm olan kadın (ki inşallah yaparsın) sana sıkı sıkı sarılacaktır, bacaklarını falan dolayacaktır.

işte burası kilit kısım.

şayet orgazm sonrası kızı öpücüklere boğarsan, orasına burasına attırdığın döllerini kendi ellerinle temizlersen; naif, centilmen davranabilirsen, güzel sözlerle gönlünü hoş edersen o kızın sahibi olursun. o kız resmen köpeğin olur. sana mitolojik bir tanrı gözüyle bakar.

senden ayrılamaz. hatta sittin sene ayrılamaz.

o yüzden asıl mesele orgazm etmekte değil, orgazmdan sonraki cilayı atabilmekte. onu bir yap, elde var garanti bir am.

ccc turk siki ccc


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder