25 Haziran 2012 Pazartesi

sevgilim tam bir türk kızı çıktı

beyler bu sene alttan 2 dersim kaldı onları da yaz okulunda vereyim dedim. neyse math 157 dersinde bi kızla tanıştım, öncedende tanıyordum fakat samimi değildim. neyse olaylar filan bunla çıkmaya başladık. hızlı geçiyorum buraları.3 hafta geçti işte cuma akşamı okuldan dönüyoruz çıkışta birşeyler yapıcaktık felan işte. yoldayken babam telefon açtı memleketten dönmüş havaalanında bekliyor, gelip beni alır mısın dedi. tabi baba ne demek falan dedim. kıza anlattım böyle böyle diye. yaaaa,aşkımm lı yavşak ağızılı felan konuşmaya başladı. otobüse binsin felan dedi.lan dedim amk adam o kadar yol gelmiş, günler çuvala mı girdi felan diye atarlandım.bu göttde altta kalmamaya çalışıyor inerim giderim filan dedi bak. direk in git dedim,bir yüz ifadesi var yemin ederim fotoğraf olsaydı bakar bakar helal olsun lan kendime derdim. göt gibi kaldı filmlerdeki gibi 2 dk hiçbirşey yapmadan gözlerime baktı. hadi git der gibi baktım yolun ortasında indi, aslında bir taraftanda inmek istemiyor geri vites yapıcak ama ciddiyetimi hiç bozmadım. bıraktım gitti panpalar. benim öyle bir huyum var giden birşey için pek üzülmem.40 cevapsız arama var telde daha arıyor. bunlar böyle amk böyle bi bitmediler.ne salak bir sebepten de ayrıldığımızı da görmek iyi oldu. amına kodumun malı sen üniversite okuyacağına git kendine zengin koca bul.


ccc korkmabengeldim ccc


22 Haziran 2012 Cuma

memeleri titreyen bronz tenli kız

amk yemin ediyorum bigün yolda yürürken durduk yere ağzımdan köpükler saçarak düşüp bayılacam titreye titreye millet noluyo lan buna diye korkacak.

aga sabahları işe gelince ilk yaptığım iş bankaya gidip o gün yapılacak havale çek mek bişey varsa onları halletmektir. zaten sıcağın etkisiyle yataktan zor kalkmışım felçli gibiyim dışarı bi çıkıyorum heryerdeler kardeşim heryerdeler. ulan ne zaman kalktınızda ne zaman giyinip süslendiniz attınız kendinizi dışarıya.

kısa ve fırfırlı mı derler e derler onlara bilmiyorum şu rüzgarda açılanlardan bi etek giymiş altına içinde çorap filan yok parlak kremli bacaklar güneş vurdukça sanki birisi karşımdan ayna tutuyormuş gibi heryer kararıyor birtek o bacak oluyor görüntüde. uzun yuvarlak hatlı bacakların sonunda halhallı bilek, ayaklarda topuklu ama çok gösterişli olmayan çekici bir ayakkabı üzeri açık ayak parmakları ojeli çıkmış ayakkabının önünden yerde yürürken uçuşan topraklar terli parmaklara yapışıyor hissedebiliyorum.

üzerinde beyaz kolsuz askılı bir body şu içini belli edenlerden göğüsler orta büyüklükte arkadan gidiyorsan sütyenin kopçasını karşıdan geliyorsa sütyenın dışından bodynin içinden belli olan göğüsler.

saçları yapılmış sabah duşa girilmenin etkisiyle attığı her adımda sallanıp omuzlarına çarparak şampuan kokuları salıyor arkadan gelenlere. güneş gözlükleri takılı nereye baktığıda belli değil kafasını bile çevirmeden topuklu ayakkabısının ritmik sesiyle sanki danseder gibi ilerliyor yolda hızlı hızlı. haziran ayında ne zaman gidip yandıysa bronz omuzlar ve göğüslerin hemen üzerindeki gerdan hafif nemlenmiş sıcaktan terli gibi ama sanki plajda güneş kremi sürmüş gibi parlıyor ve güzel kokuyor. hızlı yürümenin etkisiyle göğüslerinin arasından geçen çanta kemerinin göğüsleri ayırmasınında etkisiyle serbest şekilde titriyor göğüsler bodyden dışarıda kalan dolgun memelerin titreşimi sanki masanın üzerindeki dolu bir su bardağının içindeki suyun birisi masaya çarptığında yaydığı titreşimler gibi doğal ve sakin titreyişler. ne zaman böyle birini görsem uzun süre takip eder kafaya ayrıntıları yazar işimi gücümü halleder sonra gelir ...

ccc inci ya rakos ccc


21 Haziran 2012 Perşembe

türk kızları şanslıdır

hesap ödemezler
diskolara girerken kendilerine dam sorulmaz
istediginiz kadar giyecek çeşidini bulabilir
istedikleri ayakkabıyı ayaklarına göre olanını bulabilir
ağır valiznizi taşıyacak birileri her zaman çıkar
bütün mekanlarda çıktığınızda kapıyı birisi sizin için muhakkak açar
sünnet olma gibi bir dertdiniz yok
askerlik derdi yok
zengin bir koca bulup gününü gün edebilirsiniz
sakal traşı olmak gibi bir dertleriniz yok
osursalar suçu üstlenecek birileri kesin çıkar
yazdığınız her şeyi binlerce kişi okur takip eder
elini sallasa amini siktirecek yuzlerce yarak bulabilir
sozlulerde yuksek puanin alirlar
istedikleri zaman aglayabilirler
sevismek istiyorum dediginde partneri hayir demez
alkolun en kalitelisi her zaman onlerine getirilir
hamileyse her bokta oncelik verilir
hamile degilse bile oncelik verilir

ccc sam huntingtonn ccc

17 Haziran 2012 Pazar

kadın orgazmı

bak güzel kankam, iyi dinle. anlatıyorum, iyi öğren. sonra ışık görmüş bıldırcın gibi kalma.

en başta onlarınki daha bir başka. bunu aklına yaz. erkekteki gibi bir şey bekleme. erkekte boşalma sırasında pek duygu olmaz. çok aşıksan falan anca. yoksa genelde erkek boşalınca soğuruz bile. sıradan gidelim;

erkekler boşalırken attırırız, malum. döl sallarız ki yumurta spermine kavuşsun.

kadınlarda şöyle olur;

bir adet yumurta hücresi rahme salınır. ki sperm ona girebilsin.

o sırada vajinada kuvvetli bir ıslanma olur. ama öyle porno videolarda gördüğün gibi şarul şurul su fışkırtmalı falan olmaz. ama farz edelim ki sen yattın, hatun üstünde ve boşaldı. penisinin üst kısmı var ya göbeğinin altı, oraya bak. hafif bir su birikintisi göreceksin. aynı bizim meziye benzer. şu zevk suyu dediğimiz. çok kaygan, kıvamlı bir sudur. tadı biraz tuzludur. kurban ol o suya piç. sakın iğreneyim falan deme.

işte o su boşaldıklarının en net kanıtıdır. bunun dışında,

parmakları kasılır. ayak parmaklarını içe doğru bükerler. elleriyle de buldukları şeyleri yırtarcasına ya da koparırcasına kavrarlar, onlara tırnaklarını geçirirler. senin kıçın, sırtın; çarşaf, yorgan vs fark etmez. sıkı sıkı tutarlar.

göbekleri titrer. daha doğrusu karın bölgesindeki o abdominal kasları dengesizce titrer. hoh, hohhh diye derin derin nefes alırlar. gözleri kayar, bayılıyormuş gibi. bacakları titret, kasılır. dudaklarını ısırabilir, hırıltı çıkarabilir hatta haykırabilir bile. ama unutma ıslanma da dahil her tepkinin şiddeti kadından kadına farklılık gösterebilir. bazısı çok ıslanır bazısı az.

her kadın ha demeyle orgazm olamaz.

bir kadını orgazm etmeyi başarırsan ve o kadın seni kabullenmişse bundan sonra orgazm olması daha kolay olur.

ama şu çok mühim;

kadınlar orgazmdan sonra duygusallaşır.

anaç ruhları depreşir, kabarır. seni sahiplenmek, seni bildiğin içlerine almak isterler. dikkat et, orgazm olan kadın (ki inşallah yaparsın) sana sıkı sıkı sarılacaktır, bacaklarını falan dolayacaktır.

işte burası kilit kısım.

şayet orgazm sonrası kızı öpücüklere boğarsan, orasına burasına attırdığın döllerini kendi ellerinle temizlersen; naif, centilmen davranabilirsen, güzel sözlerle gönlünü hoş edersen o kızın sahibi olursun. o kız resmen köpeğin olur. sana mitolojik bir tanrı gözüyle bakar.

senden ayrılamaz. hatta sittin sene ayrılamaz.

o yüzden asıl mesele orgazm etmekte değil, orgazmdan sonraki cilayı atabilmekte. onu bir yap, elde var garanti bir am.

ccc turk siki ccc


13 Haziran 2012 Çarşamba

yeni kız inmiş asansör kokusu

seks esnasında tecrübelerime göre insanı en çok tahrik eden unsurlardan birisidir koku. tabi güzel kokudan bahsediyorum. evin içinde hafif bi esinti olacak tam alnından boncuk boncuk terler damarları şişmiş şakaklarından süzülüp kızın vücuduna damlayıp cıss diye sesler çıkarırken, açık camdan içeri gelen rüzgar kızın açık bacaklarının arasından süzülüp göbeğine bir ipek şal gibi dokunarak gelen rüzgar boynuna çarparak burnuna gelecek ve o serinlikle beraber ateşli bir parfüm kokusu sana nerede olduğunu tekrar hatırlatacak.

neyse beyler apartmanın altında bir bakkal var bizim. bazen masturbasyon için malzeme aramaya indiğimde bakkalla sohbet ederim sağdan soldan geçen hatunların iç çamaşırını tahmin etmece oynarım kendi kendime. o arada bakkalın hemen yanındaki apartman kapısından bir hatun girdiğinde dünyadan soyutlanır ve saymaya başlarım. genelde kimin kaçıncı katta oturduğunu bilirim. asanörün kat arası
mesafe katetme süresi 8 saniyedir bizim binada. arkadan bakar asansöre bindiği an yüzümü tekrar cadde çevirir ve saymaya başlarım.

mesela yeni taşınan zayıf kızıl saçlı kız 5. katta oturuyor 40 saniye. 40 saniye sonra gider asansörü çağırırım. asansör geldikten sonra açarım kapıyı o an içerden çarpar asansörden inerken içeriye bırakıp gittiği koku. sanki duştan yeni çıkmış saçları ıslak bir kızın kafasını kurulamak için kafasını aşağıya eğip saçlarını havluya sardığı anda çıkan mis şampuan kokusu gibi güzel bir koku beni tahrik eder. 5. katın düğmesini koklar aynanın hemen önünde bulunan kalçasını dayadığı alüminyum tutma yerini ellerim gözlerim kararır sanki gecenin bir vakti o asansöre ikimiz binmişizde ara katta durdurmuşuz o arkasını dönmüş aynaya doğru aynadan bana bakarken hafif eğilmiş uzun ve bol eteğini ellerimle tutup kaldırmış belinde toplamışım ve çıkarmadan parmaklarımla kenara doğru katladığım iç çamaşırının arasından ....

ccc inci ya rakos ccc

11 Haziran 2012 Pazartesi

türk kızlarından kastımız kezbanlardır

bu aralar türk kızlarını savunmaya çalışanlar var. ''senin anan bacında türk'' diyorsunuz ama biz şimdiki nesilden bahsediyoruz. şimdi o arkadaşlara birşey söylemek istiyorum:

şöyle dışarı çıkıp bir bakın. belli, siz tüm gün Bilgisayar başında kala kala artık tek kız motiflerini anneniz veya bacınız sanıyorsunuz. ama dışarı çıksanız,bir taksimde tur atsanız, gidip bir kıza merhaba deseniz, sonra size ''ayy sapıkk'' dense... emin olun bu kezbanlara ana avrat söversiniz amk.

hay senin geveleyen ağzını öpeyim. ha bir de şu var:
-''su pisgolata sıtars erkekleri cok tatlı yaa''.
-''victoria secret kızları da fena değil''.
-''sen başkaa kızlara bakıyosoonn!!!

işte buradaki kıskançlı beynini onarayım.

-tüm gün eli cep telefonunda. gerçekte suratına bile konuşamaz ama cep telefonundan çin prensesi sanarsın
-kültür ve mizahi bilgi ''0''
-kamyon gibi yürüyüşünü sikeyim ben senin.
-ha bu kezbanların yanında apaçiler var ya, onları da amk.
-özgüven tavanlarda amk. sanarsınız kleopatra.
-sürekli ''ben güzel miyim .s.s.s'' diye sorarlar. kırmamak için biraz gevelersiniz. gevelersiniz ama yapmaz olaydınız. özgüven tavan oluyor sonra!!!111
-gereksiz yere konuşup gereksiz yere yaşarlar
-g*t siktirip arkalarından konuştururlar

şimdi dediğim gibi biz tüm türk kızlarını kastetmiyoruz. o kadar iyi ve tatlı olanları var ki..ama bu amına godumun kezbanları bitmek bilmiyor . ve o arkadaşlara dışarı bir bakın diyorum. ya yukarı da dediğim gibi hayattındaki tek kızlar annesi ve bacısı ya da gerçekten iyi ortamlarda takılıyor. ccc ipli men ccc








10 Haziran 2012 Pazar

inci sözlük swf arşivi

+Nurullah reyiz : http://inciswf.com/8800incie5814938.swf

+@1 Siklemiyoruz : http://inciswf.com/ie4icr84.swf

+@2 Antepli Reyiz : http://inciswf.com/1297978752.swf

+Hazırmıyız Piçler : http://inciswf.com/1290871654.swf

+@2 Senfoni Yaparak :  http://inciswf.com/bqomtvne.swf

+@2 Sikememiş(İnek) :  http://inciswf.com/1296422294.swf

+@2 Sikememiş(Kamplumbağa) :  http://inciswf.com/8760incii6626615.swf

 +@2 Sikememiş(Köpek) :  http://inciswf.com/caaliissmiiss.swf

+@2 Kiltle Halinde :  http://inciswf.com/kitleselsikti.swf

+Şişko Reyiz Sikmiş : http://inciswf.com/1281695789.swf

+Açacağın Başlığı(Uçak) : http://inciswf.com/90876543.swf

+Açacağın Başlığı(Mardin Styla) : http://inciswf.com/accgnbaslg.swf

+Adam FBI Beyler : http://inciswf.com/chfiq58r.swf

+Adam Haklı(Demirel) : http://inciswf.com/1298832300.swf

+Adam Özel TİM : http://inciswf.com/12233.swf

+Ahmet Reyiz : http://inciswf.com/1285851386.swf

+Türk Kızlarına Hitap : http://inciswf.com/office.swf

+Am mı lan o?(Köpek) : http://inciswf.com/1662incig2455119.swf

+Am'sız Hayat : http://inciswf.com/4336129.swf

+Ana'na Sor : http://inciswf.com/1284765308.swf

+Ana'na Sor(Emrah) : http://inciswf.com/1304375737.swf

+Anan Yanımda : http://inciswf.com/ananyanimda.swf

+Ana Okul Terk : http://inciswf.com/anaokuluterkbeyler.swf

+Angry Kurds : http://inciswf.com/angrykurd.swf

+Ankara-Mersin : http://inciswf.com/1308734545.swf

+Am Var Dediler Geldik : http://inciswf.com/1290034755.swf

+Bak Beyim : http://inciswf.com/1286220611.swf

+Kürekle Vur : http://inciswf.com/12321378.swf

+Baran 14 Yaşında : http://inciswf.com/1295302480.swf

+Barzo : http://inciswf.com/barzo.swf

+Benimkini Kaldır : http://inciswf.com/1285450499.swf

+Beyin Ücretli : http://inciswf.com/1304179516.swf

+Bi Bitmediniz Amk : http://inciswf.com/bitmednz.swf

+Bitki Pornosu : http://inciswf.com/1296054469.swf

+Biz Gülüyoz Mu? : http://inciswf.com/benguluyommuam%C4%B1k.swf

+Bunu Yazarken Ne Düşündün? :  http://inciswf.com/1299341839.swf

+Bursa Çocuğu : http://inciswf.com/1284999618.swf

+Çekme Koalo : http://inciswf.com/1336589403.swf

+36 Etnik Unsur(Bahçeli) : http://inciswf.com/x9y46fza.swf

+40 Yapar : http://inciswf.com/1285125490.swf

+Hortum : http://inciswf.com/1285011426.swf

+Nasıl İktidar Olunur? : http://inciswf.com/1291659224.swf

+İşsizlik : http://inciswf.com/4815162343.swf

+Ocak Dışısın : http://inciswf.com/1285353488.swf

+Püskevit : http://inciswf.com/1304435654.swf

+Selpak : http://inciswf.com/1285125877.swf

+Şile : http://inciswf.com/1285017271.swf

+Adam Ne Diyor Beyler : http://inciswf.com/1288778399.swf

+Doğuş Reyiz : http://inciswf.com/1288033921.swf

+Düştüm O.Ç. : http://inciswf.com/dustumoc.swf

+Duygulandım Piç : http://inciswf.com/duygulandim2.swf

+Eto Bitmiş : http://inciswf.com/eto.swf

+Siyaset Yasak : http://inciswf.com/1291922076.swf

+Fight Club Amlı :  http://inciswf.com/amfightclub.swf

+Flüt Alsana : http://inciswf.com/1285018955.swf

+Fog Reyiz : http://inciswf.com/1285818129.swf

+Futbol Seks : http://inciswf.com/futbolseks.swf

+Fransız Küfür : http://inciswf.com/adamfransizbeyler.swf

+Gelicem Gelicem : http://inciswf.com/gelicemgelicem.swf

+Yakarım Götünü Liseli : http://inciswf.com/zaaaaa.swf

+Gusul Alıyorum : http://inciswf.com/gusul.swf

+Güldüm Piç : http://inciswf.com/1367485433.swf

+Hadi Oradan Lan Şerefsiz : http://inciswf.com/1294166617.swf

+Hani Bize Am Am : http://inciswf.com/1287766433.swf

+Hassiktir Be Rıfar Abi : http://inciswf.com/r%C4%B1fatabi.swf

+Hepinizin Amk : http://inciswf.com/1284726405.swf

+Her şey Para Amk : http://inciswf.com/herseyparaamk.swf

+Toplanın Beyler : http://inciswf.com/1290819927.swf

+Hindu Şarkı : http://inciswf.com/k%C4%B1llik%C4%B1lli.swf

+Bu Kadar Kalkacak : http://inciswf.com/ibbo.swf

+Napak İnanak Mı Kanka? : http://inciswf.com/napakinanakmikanka.swf

+İnci Piç'i : http://inciswf.com/mevzu.swf

+İnci Yazarı : http://inciswf.com/inciyazari.swf

+Jean Reno Reyiz : http://inciswf.com/1287431379.swf

+Kaçın Liseliler Geliyor : http://inciswf.com/kacin.swf

+Am Mı?(Köpek) : http://inciswf.com/1287174981.swf

+Kafir Piç : http://inciswf.com/sakirtaynstayn.swf

+Kaddafi Reyiz : http://inciswf.com/1298618671.swf

+Keraneye Gidecem : http://inciswf.com/1288793682.swf

+Lag Var Beyler : http://inciswf.com/lagvarbeyler2.swf

+Lanet Olsun Bu Hayat : http://inciswf.com/1306100769.swf

+Leo Yemek Duası : http://inciswf.com/artizz-leonardo-da-%C5%9Eakirt.swf

+Liseli Kavgası : http://inciswf.com/1285144888.swf

+Liselinin Hazin Sonu : http://inciswf.com/liselininsonu.swf

+Mağaradan Çıkmış : http://inciswf.com/1288147016.swf

+Manzara Nasıl? : http://inciswf.com/10150128526804288_19399.swf

+Minadan Çıktım : http://inciswf.com/tripgj9.swf

+Mod Klip : http://inciswf.com/modklip.swf

+Ne Deyip Demeceğine : http://inciswf.com/nededigibelliolmayan.swf

+Neneler : http://inciswf.com/neneler.swf

+Sen O.Ç.'sin : http://inciswf.com/1295374329.swf

+Ben Okulun Ağasıyım : http://inciswf.com/1295387999.swf

+Ölü Taklidi Teyze : http://inciswf.com/1284899378.swf

+Önce Güldüm Sonra : http://inciswf.com/i54154.swf

+Kadın Haklı Beyler : http://inciswf.com/khb.swf

+Planı Açıklıyorum : http://inciswf.com/plan.swf

+Puştun Tanımı : http://inciswf.com/pustun_tanimi.swf

+Rüyalar : http://inciswf.com/1287946508.swf


ben 2072 yılından geldim

tarih dersinde inci sözlük'ü gördük. müfredata girmişsiniz piçler. herkes şükranlarını sunuyor size. gerizekalı gibiyiz.

ne mi var? üniversite sınavlarında (evet hala üni sınavı var amk) cevap şıklarında

"adam haklı beyler, napak inanak mı kanka" gibi seçenekler var.

fakir piçler doğar doğmaz öldürülüyor. bu da ülkenin refah düzeyini arttırıyor.

istanbul 2052'deki depremde birleşti, köprü felan artık yok.

ülkemizde hala basiretsiz hükümetler var. kıbrıs sular altında kaldı, kıbrıs için kavga eden rumlar ve türkler hırslarından kendilerini z*ktibu sebeple.

rus kızları hala güzel. kürt sorunu kalmadı, 2030'da yapılan 93 milyon kişilik şemmamme halayı bu sorunu çözdü. sonra kardeşliği pekiştirmek için herkes kolbastı oynamaya başladı, bu nedenle ülkenin biraz ekseni kaydı, neyse...

yılmaz özdil yazılarını iyice kısalttı yaşlılığın etkisiyle. yaprak dökümü diye bi dizi var, oradaki ali rıza her bölüm kalp krizi geçiriyor. fenerbahçe türkiye kupasını 70 yıldır alamadı, galatasaraylılar'a laf atınca hala uefa kupası diye zılgıt çekiyorlar. beşiktaş'ın 8-0'lık rekoru hala kırılamadı. başkanmız tam bir apaçi.

bunlar dışında sorularınız varsa alayım.

ccc islak su ccc

7 Haziran 2012 Perşembe

reddetme bahaneleri ve aslınde söylenmek isteyen

ADINLARIN ERKEKLERi REDDETME BAHANELERİ:

10-Seni ağabeyim gibi severim. (Saz heyetinde 14. keman)
9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke. (Babam yaşındasın)
8-Seni düşünemiyorum. (Çirkinsin)
7-Hayatım şu anda karmakarışık. (eve gideceğiz ve eski erkek arkadaşım gelecek, olay çıkacak)
6-Bir başkasını seviyorum. (Evde kedimi okşar, pasta börek yerim)
5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam. (Aslında sadece aynı Güneş Sisteminde olsak da seninle olmam)
4-Sorun senden değil, benden kaynaklanıyor. (sorun senden kaynaklanıyor)
3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim. (iş yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç)
2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalanı söylerim)
1-Arkadaş kalalım. (Benim yanımda ol da erkek arkadaşlarımın neler yaptıklarını anlatacak bir adamım olsun)
---
ERKEKLERiN KADINLARI REDDETME BAHANELERİ:

10-Seni kızkardeşim gibi severim (çirkinsin)
9-Aramızda bu kadar yaş farkı olmasaydı keşke (çirkinsin)
8-Seni düşünemiyorum (çirkinsin)
7-Hayatım şu anda karmakarışık (çirkinsin)
6-Bir başkasını seviyorum (çirkinsin)
5-Aynı işyerinde çalıştığım biriyle çıkamam (çirkinsin)
4-Sorun senden değil benden (çirkinsin)
3-Şu sıralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin)
2-Sözlüm var (çirkinsin)
1-Arkadaş kalalım (çok ama çok çirkinsin)

ccc 30arti1 ccc



5 Haziran 2012 Salı

diğer spermlerle hiç anlaşamazdım

ortama uyum sağlayamamıştım. ilklerde hiç konuşmazdım. sürekli birbirlerine göz dağı veriyolardı ben şöyle hızlıyım böyle çeviğim falan diyorlardı. bi tanesi, ben burda hepinizden eskiyim askerlik kağıdım geldi ilk ben gidicem falan diyor ve bize karşı üstünlük kurmaya çalışıyordu. e tabi buna yaranmak isteyen mallar da ooo helal sana reissin bravo falan diyolardı. bense hepsine uyuz olmuştum ve kin besliyodum. öğretmen sperm de vardı o da hiç bana yardımcı olmazdı. benle konuşmaz, hep onlarla makara yapmaya çalışırdı. öğretmen her ne kadar ilim irfan sahibi olsa da ben ondan daha avantajlı durumdaydım çünkü bende kimsede olmayan bir özellik vardı, hislerim çok kuvvetliydi. bir gün babamın masturbasyon yaptığını anladım ve kenarlara tutunarak bu salakların sonsuzluğa gidişini izledim. sonra da bir sonraki kadronun reisi ben oldum ve halkın desteğini alarak en önde emin adımlarla yürüdüm.
 ccc kerzhakoV ccc