15 Haziran 2013 Cumartesi

kezbanların anlaşılmaz işaret dili analizi

malum kezbanlar her yerde ve anlaşılması zor olan bu alt primat türlerinin kelime dağarcıkları o kadar sığ ki ifade etmek istediklerini işaret diline dökmüşlerdir. bugün birkaç kezban işaret dilini irdeleyeceğiz katkı sunmaak isteyen olursa memnun olurum ayrıca.

-evet başlıyoruz ilk işaret soru işareti-

? = evet basit bir soru işareti olduğuna aldanmayın. kezban bu işaret yaptığında doğumunuzdan bugüne dek geçmişi sorgulamanız gerek, o kadar anlam yüklü ki ne dedi diye sorgulayın kendinizi analitik düşünün sorgulayın nirvanaya erip kendinizi bulduğunuzda bu işareti yapan kezbana cevap verin.( allah kimseyi bu işaret ile muhatap etmesin..)

-ikinci işaretimiz ünlem işareti-

! = bu işaret ile muhatap iseniz yandınız çok zor durumdasınız kezbanın hiddeti ile imtihan ediliyorsunuz demektir. kim bilir ne masumane bişey söyledin de kezbanın nöronları arasında ki bağlantı kopukluğu ve beyin kıvrımlarının az olmasından mütevellit yanlış anlaması sonucu celallenip kükremiştir. bu işaret yapan kezbandan uzaklaşıp kaçamıyor isen yapacağın izahat boşuna en iyisi kendi yaşamına son vermek. ( bu uğurda nice delikanlı telef oldu ruhları şad olsun )

-üçüncü işaretin ben ne olduğunu henüz kavrayamadım ama izah etmeye çalışacağım-

:/ = muhtemelen kızmış ile üzülmüş arasında bişey. kezban dediğimiz dişi neandertalin algısını burada çözmek zor ya filozof olup derin düşünerek cevap arayacaksın yada psikiyatrik yardım alarak bu işaretin etkisinden kurtulmaya çalışacaksın (zor gerçekten çok zor. )

-dördüncü işaretimiz gülücük-

=) evet bu gülücüğe maruz kaldıysanız kezban sizi kendine bağlamak için şirinlik peşinde olacağının kanıtıdır. akabinde gelişecek olayların başlangıcı bu sinsi gülücük. önce böyle güler sizi kandırır ve tripler nazlar gösterip elletmemeler vs bir çok işkencenin ilk adımıdır. kanmayın buna... ( buna kanıp telef olan onca insan var şehit mertebesinde olduklarına eminim)

-beşinci işaretimiz buruşuk surat-

:s = kezban dediğimiz eşref-i mahlukatın kafasının karışık olduğunun ifadesidir. bir kezbanı anlamak için çaba sarfetmeyeceksiniz dimi.. zira bir kezbanı anlamak atomu parçalamaktan daha zordur. ve bu işaret bir çok şifreli kelimenin yanında kullanılarak farklı anlamlar almaktadır örneğin : yhaaa :S , ufff :S , snane :S , skcek bni :s

evet bu 5 işaret kezbanın ifade etmek istediklerinin %50'sini oluşturur. şimdi siz bunları yaptınız cevapladınız yada kaçamayıp maruz kaldınız sonucunda ne olacak ?

uff snn be slk :s evet alacağınız karşılık bu niye mi ? çünkü kezban algılamak için değil size işkence etmek dna'sına işenmiş bir türdür.

allah/yahova/gök tengri/buda/vs.. bizleri kezbanlardan sakındırsın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder