19 Temmuz 2012 Perşembe

dünyanın en şımarık kızı türk kızıdır

özet geç diyecek olanlar için baştan söyleyim özet filan geçemem..

bir çok ülkeye gittim.. gördüm geçirdim..
bizim türk kızları kadar şımartılmış bir kız ırkı yok..
hatta abartılıp kutsal bir varlıkmış gibi davranmalar dünyanın hiç bir yerinde göremezsiniz..
otobüste yer vermeler.. kibar davranmalar.. yüceltmeler.. yok yok yok dünyada göremezsiniz..
o yüzdendirki türk erkekleri türk kızlarına yanaşamamaktadır.. (istisnalar hariç)
çoğu türk erkeği bayanlara göre eziktir.. kolay kolay bir kıza açılamazlar.. kızları gözlerinde çok ama çook büyütürler.. sanki oda etten tırnaktan yaratılmamış gibi..
kızlar hep erkekten bişey bekler durumda.. ilk teklifi karşıdan beklemeler.. fikirleri hep erkekten beklemeler..
dünyanın hiç bir milletinde bizim türk erkekleri kadar hesap ödeyen başka bir millet yoktur..
aman üstüne gitmeyin o kız çocuğu, aman üzmeyin o kız, aman sövmeyin dövmeyin o kız, aman o çok narindir o çok hassastır fazla zorlamayın..

böyle diye diye bu amına koyduğumun amlılarını başımıza çıkardık sonunda.. havalı kendini beğenmiş türk kızları.. pohpohlanmış ve cicili bicili bi hayat..
s o n u ç : abaza bir nesil.. abaza bir millet...
bi hatunun yanına gidip iki çift laf etmekte zorlanan ezik türk erkeği..

ama türk erkeği öyle mi??
hayır tabikide...

1.sike sike bi iş bulacak.. gelecek kaygısı ile yetişiyor.
2.sike sike evi olacak.. evi olmayan erkeğe kızda vermiyolar artık.
3.sike sike askerliğini yapacak.. askerlğini yapmayan erkeğe erkek demezler..
4.sike sike karısını sevgilisini hep mutlu etmekle geçicek ömrü.. onu mutlu edemezsem kaygısı..
5.sike sike maaşı yüksek olacak.. ne kadar çok gelirin varsa o kadar yakışıklı, seksi ve karizmasın.. parasız adam şerefsiz adam damgası yer.. işsizlikten anası ağlar.. aylarca hatta yıllarca işşiz gezmekten utanır, başı öne eğik gezer piyasada..
6.sert olsan adın kaba erkek olur.. yok yumuşak davransan adın kılıbık olur.. pasif olur, pısırık olur..
7.sike sike karısının isteklerini yerine getirecek.. ( hele bi getirmesin, şimdiki kadınlar boşanmayı moda haline getirdi ) hemen boşanırlar.. bu da şımartılmış bir kadının götü dara gelince aldığı bi karardır....
bu böyle gider..

ama kızlar için bu yukarda saydıklarımın hiç bir önemi yok.. niye... çünkü o kız.. onun sadece amının olması yeterli.. çünkü rahata alışmış ve gelecek kaygısı yok.. en büyük kaygısı evlenip çocuk doğurup yetiştirmektir.. ( onuda yapabilen kaç kadın kaldı bilemiyorum)

-sıradan şu tipte bi isveç kızıyla beraber olmak sevmek, sevilmek, sevişmek ve muhabbet etmek hiçte zor değildir..

-amaa gel gelelim ki türkiyede şu şekildeki bi kızla çıkmak, muhabbet etmek sizin ömrünüzden ömür alır.. sanarki dünya amının etrafında dönüyor.. hesap ödetmeler, nazlar, kaprisler, tripler hiç bitmez..

sakin makin olamam.. çok sinirliyim ve çok doluyum..

2 yorum:

  1. Büyük sehirde simartilan kizlari kastetmissiniz sanirim. Ve bu da belirli bir kesim icin gecerli. Yaziniz da dogruluk payi cok ama sanirim kisisel öfkeniz daha genis acidan yazmanizi engellemis. Türk erkeklerinden evlenmeden önce beklenilen yaptirimlara (?) tamami ile katiliyorum. Zaten anne-babalar kendi istedikleri yasantiyi cocuklarina yasatmak istiyorlar. cocugunun evlenecegi kisi ile tanistiklarinda ilk sordugu soru - ne is yapiyorsunuz oluyor ? Avrupali bir anne-baba genelde - seviyor musun ? - mutlu musunuz diye olaya giriyor.

    Italyan, Türk, Yunan, Arap ülkelerinde aileler genelde baskin. Cevre, elalem, kariyer, para ön planda. Erkekler calismak zorunda. En sosyetik evliliklerde bile cogunlukla kadin calismiyor, kredi karti ile alisveris yapip bununla övünüyor, üretici degil, tamamen tüketici. Süs bebegi gibi erkegin yaninda dolasmak hosuna gidiyor. Cünkü cevre de bunu bekliyor.Erkegin parasini yiyen! kadin akilli kadin diye kücüklükten beri ögretiliyor. Seven kadin aptal oluyor, kendini kullandirmis oluyor.

    Ben cocuguma kalbini takip etmesini söylüyorum. kimseyi takmadim, pisman da olmadim. Olsaydim adi sevgi olmazdi sanirim.

    Cikarsiz iliskilerin olacagi bir dünya dilegi ile...

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle haklisiniz, ne yazikki kizlari buyuturken prensesim diye buyutuyoruz yigenim var simdiden prenses! Kediye aslanim dersen bir gun buyur ve aslan olma payini ister senden.Turkum ama bu dejenere cikara dayali toplum hayatindan nefret ediyorum bu bize batidan geldi.ilerde daha kotusu olucak buna hic suphem yok ego ve ben problemi yasayan kizlar cok. erkeklerde de var fakat erkeklerinin yuku fazla oldugundan hayat cogunu olgunlastiriyor. kiz arkadasim var ama simarik kadin olmaz, cocuk bakmaz sadece birkac durtusu var yemek ve eglenmek bu mu hayat lanet olsun boyle hayata.

    YanıtlaSil