26 Ocak 2013 Cumartesi

sevişmeyi unutarak sevişmenin yolunu açmak

erkek milletinde şu eğilim var, “sevişmeyi ne kadar gündemde tutarsam, sevişmeye o kadar çabuk ulaşırım”. bu sebeple sevgilisine sürekli cinsel çağrışımlı şakalar yapar, her fırsatta ince ince sokulur, konuşarak onu sevişmeye ikna edebileceği gibi garip bir duyguya kapılır. zanneder ki kız bunlar anlamadığı için sevişmeye yanaşmıyor, hal böyle olunca zaman içinde bu göndermelerin dozunu, şiddetini, ve sıklığını artırır. sonunda birazdan bahsedeceğim yöntemle 1 ayda ulaşılacak noktaya en erken 6 ayda ulaşır hatta belki de hiç ulaşamaz.

arkadaşım yanlış yapıyorsunuz! avrupa’da ve dünyanın pek çok ülkesinde denenmiş ve başarılı olmuş, tabiri caiz ise %100 çalışan “sevişmeyi unut” formülüyle artık siz de kısa sürede sevişmenin yolunu açabilir, sağlıklı bir cinsel ilişkiye yelken açabilirsiniz. bunun için yapmanız gereken ilk ve tek şey yöntemimizin adından da anlaşılacağı üzere “sevişmeyi unutmaktır”. cinselliği, cinsel şakaları, temasları, göndermeleri, cinsellik konuşmayı, ortam hazırlamayı unutacaksınız! sevişme kapınızı çalana kadar sabırla bunların hepsinden uzak duracaksınız. sevgilinizi öpmeye yeltenmeyeceksiniz, yan yana otururken kıçının dibine girmeyeceksiniz, hatta yanına değil karşısına oturacaksınız, izlediğiniz filme sevişme sahnesi olunca ona dönüp mal gibi sırıtmayacaksınız, yeri gelecek sizi öpmek için uzanan sevgiliye “biraz kırıklığım var aşkım sana da bulaşmasın” diyerek sevgiliyi yarı yoldan döndüreceksiniz. yalnız kaldığınız bir anda, sevişmeden mümkün olduğunca uzak aktiviteler yapacaksınız, ayrı ayrı kitap okuyacaksınız mesela ayrı koltuklarda, sen otur keyfine bak benim bilgisayarda biraz işim var diyeceksin arkadaşım, şaka değil.

peki ne olacak bu sürecin sonunda? benim güzel arkadaşım kızlar sevgilileri ile ilgili her şeyi mutlak suretle kız arkadaşları ile konuşur. sen sanıyor musun ki yaptığın her dokunuş, söylediğin her söz, verdiğin her mesaj öyle kalıyor? sevgilin gidip bunları diğer kızlarla istişare etmiyor? işte bir bu encümen-i daniş kızlar toplantısından çıkacak karara oynuyoruz arkadaşım. eğer ki sen sevişmeyi sürekli ön planda tutarsan, bu gruptan sürekli “biraz daha oyala”, “hemen istediğini verme”, “bırak biraz daha burnu sürtsün”, vb. mesajlar çıkacaktır. sen ne kadar üstelersen bu grup da o kadar aksi yönde kararlar alır ve sen sevişmeye koşarken, kız da geri geri koşmaya başlar. oysa sen, yukarıda bahsettiğim gibi davranırsan encümen-i daniş üyelerinin dengesi bozulur, “nasıl ya?” diye özetleyebileceğimiz bir düşünce fırtınası içine girer ve sağlıklı karar alma yetisini yitirir. ve öyle bir noktaya gelir ki arkadaşım, kıza “sen bu çocuğu tahrik edemiyor musun yoksa” sorusu sorulur. gözün aydın! bu soru sorulduktan 3 sevişme günü sonra kızın seni zorla sevişmeye ikna etmeye çalıştığını göreceksin.

evine gelmek isteyecek, sana şuh pozlar verecek, seni baştan çıkarmaya çalışacak, çadırı kurduğunu görmek isteyecek arkadaşım! işte kritik nokta burası; hayvan gibi saldırma benim güzel dostum, sabır et. hasat işlemine başlayacaksın ama şu son yağmurun da dinmesini bekle. çünkü bir kız ilk sevişmenin kendi isteğiyle olduğu fikrine uzun süre tahammül edemez! ilk sevişme başlatıcı sen olmalısın. o yüzden kızın seni ayartmaya çalıştığı o gün sabırlı olup kızı evine eli boş göndereceksin, bak bu çok önemli atlama bunu. ertesi gün kızla buluşacak ve sevişmenin fitilini sen ateşleyeceksin.

hadi hayırlı olsun, uzun süreli ve düzenli bir seks hayatı var önünde git doya doya istifade et.

yazan :diazepam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder