4 Mayıs 2012 Cuma

türk kızları bu size son uyarımdır

bunca zaman saltanatınızı sürdünüz, nazınızı kaprisinizi yaptınız saçma sapan triplerinizle alınganlıklarınızla türk erkeklerinin hayatını zindana çevirmeyi başardınız.

temizliğinize dikkat etmediniz, kıllarınızı almadınız, götünüzü göbeğinizi büyüttünüz. size selam veren her erkeğe sapık muamelesi yaptınız, daha ilk buluşmanızda evlilik muhabbetini açıp ortamın içine ettiniz.

çeyiz, elti,görümce, kına,bilezik gibi feodal söylemlerinizle kezbanlığınıza kezbanlık kattınız.

söz konusu penis olunca en yakın arkadaşlarınıza bile kazık atmaktan çekinmediniz. planlar yaptınız tuzaklar hazırladınız.

özellikle okullarda sıçmaya bile 7 kız giderek küçük çaplı bir amazon kezban kolonisi oluşturup iyice kendinizden tiksindirdiniz.

ama bitti...

artık türk erkekleri akıllandı. dünya küçüldü, artık yurtdışına gitmek ve yabancı arkadaşlar bulmak hiçte zor değil,
zaten biz gidemesek bile yazın akdeniz sahilleri rus amlılarıyla doluyor ki aranızdaki fark kıyas bile kabul etmeyecek kadar büyük.

iyi kötü üniversite okumuş ve meslek edinmiş her türk erkeği eğer yabancı dili de varsa rahatlıkla bir rus hatunu ile evlenebiliyor hatta yabancı dili yoksa da sorun değil ruslar o kadar zekiler ki çok kısa sürede sizden daha iyi türkçe öğrenebiliyorlar.

son yıllardaki yabancı kadınlarla evlenen türklerin istatistiğine bakarsanız ne demek istediği anlarsınız.

eğer böyle devam ederseniz bir kaç yıla kalmaz triplerinizi afra tafralarınızı ancak dildolarınıza yaparsınız.

kimse sizden orospu olmanızı önünüze gelene vermenizi beklemiyor. biraz insan olun kafi. benden bi sik olmaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder