2 Mayıs 2012 Çarşamba

vajinaların burç özellikleri

doğum tarihimiz burcumuzu belirler.
bir kızın ilk ilişkisi onun yeniden doğduğu gündür tarihi önemlidir, vajinasındaki tepkilerini belirler.

ilk ikişkiye girdikleri tarihine göre am burçları özellikleri

koç amcığı
21 mart-20 nisan arası sikiken am, özgürlüğüne düşkün enerjiktir. her gördüğü yarrağı isteyebilir ama tatmin edemezsiniz çok çabuk sinirlenir sizi aşağılayabilir.

boğa amcığı
21 nisan - 21 mayıs arası sikilen bu am, güvenilir bir amdır. sümsükte olabilir, 5 dakika da iş bitsin ister aklı uykudadır. amcığın üzerine sürülen krema vs gibi şeylerden çok hoşlanır, yarrağı öyle yalar.

ikizler amcığı
22 nisan - 21 haziran arası sikilen bu am, değişkendir. ay şimdi istemiyorum, yok yok vaz geçtim ıslandım, aman boşver şimdi diye sürekli ikilemde kalır.

yengeç amcığı
22 haziran - 23 temmuz arasında sikilen bu am, evcimen bir amcıktır. moralini bozarsanız azmış olsa bile haftalarca sizi süründebilir ama iyi geçinirseniz kendisi istemese bile amcığı size hep açıktır.

aslan amcığı
24 temmuz - 23 ağustos arasında sikiken bu am, yatakta dominant olmayı sever. küserse, alacağız bir mücevher hemen amcığın gevşemesine yol açacaktır.

başak amcığı
24 ağustos-23 eylül arasında sikilen bu am, titiz bir amdır. aman, kılsız olsun, taşaklarda kıl olmasın, duş aldın mı diye kafanızı şişirebilir. sikinceye kadar atla karayı seçersiniz çünkü kuruntulu bir amcıktır ama açılıştan sonra gerisi gelir.

terezi amcığı
24 eylül - 22 ekim arasında sikilen bu am, kolay etkilenir bir amcıktır ama kolay etkilenmesi kolay sikilebileceği anlamına gelmez. konuşma onun için ön sevişme olabilir, önce bıdı bıdı kafanızı siker, sonra siktirir.

akrep amcığı
23 ekim - 22 kasım arasında sikiken bu am, tutkulu bir amdır. her yerde sizinle sevişebilir. barda, damda, köprü altında fark yapmaz. başına buyruk bir amdır. kuşkucu tavrı yüzünden dönem dönem sikinizi sıkıntıdan indirebilir.

yay amcığı
23 ekim - 22 aralık arasında sikilen bu am, özgürlüğüne düşkün bir amdır. fantezi sever, kaprissizdir. ama kısıtlanmaya gelmez, görünmez bir tasma ile elde tutabilirsiniz ama kısıtlandığını hissederse 2 gün içinde boynuzu yersiniz.

oğlak amcığı
23 aralık - 20 ocak arasında sikinen bu am, hesap kitap yapar. bu siki alsam şimdi böyle olur, şurdan siktirsem sonra da böyle sikilsem diye diye hesap yapar. sabırlı bir amcıktır. düzenli olduğundan bilirsiniz ki, prezervatifinizi hep aynı yerde bulacaksınız.

kova amcığı
21 ocak - 19 şubat arası sikiken bu am, arkadaş canlısıdır. çocukken, amımı gösteriyim sende sikini göster diyenler bunlardır. bu huyu ilerleyen dönemde de, gösterip vermeyen cinsine dönüşür. cilvelidir, sikeceğiz sanırsınız ama avuç yalarsınız, o genelde hedefi bilir ve o hedef genelde siz olmazsınız.

balık amcığı
20 şubat - 20 mart arası sikilen bu am, duygusal bir amdır. ühüü siktii benii diye ağlamsak otururken, atacağız bir aşkım içerikli mesaj ya da edeceğiniz cümle onu tekrar kıvama getirmeye yeter. iyi niyeti hep suistimal edilir. kararsız olması dolayısıyla, sikiliyim mi, sikilmiyim mi sorgusu sırasında doğru anda araya girerseniz sikersiniz.

amcık burcu tıpkı yükselen burç gibidir.

titiz bir başak burcu kadını, akrep amcığındaysa ikilemlerde kalabilir. sürekli pişman dolaşacaktır. kendini orada burada verebilme potansiyeli olan bu amcık, "üff yaptım ama pis ortamdaydı yaa, acaba şimdi mikrop kaptım mı" diye kendini sorgulayabilir, daha kötüsü sizin beyninizi sikebilir.
Ya da
Arkadaş canlısı cilveli bir kova kadının amı, eğer akrep burcundaysa, tam gösterirken siktirmeye karar verebilir ve 24-25 olmadan folloş olmaya adaydır.

doğum burcu ve am burcundan kişinin farklı etkilenmesinin örneklerini sizler çoğaltabilirsiniz.
bu yüzden kadınlar anlaşılmazdır çünkü onları, burçları, yükselen burçları ve am burçları sürekli etkiler ve anlaşılmaz kılar.  yazan: yarraksi dokunus

1 yorum: