25 Kasım 2012 Pazar

çağımızın hastalığı ilgi manyaklığıdır

çağımızın hastalığı budur, sosyal olma isteği, toplumun ortalamsının üstünde olma isteğidir. facebook-twitter-tumblr-foursquare felan hepsi buna hizmet ediyor amk. nasıl mı? açıklıyorum

facebook modası geçsede en çok arkadaş edinme,en çok beğeni alma, herkeşlerden üstün olduğunu belirtme aracıdır. süsle babam süsle amk anlamlı sözler müzikler bilmemneler. eskiden etiket çakma olayıda vardı o artık 4square da. herkesde madoda clupta herkeste risotto yiyor amk kimse tarhana çorbası içmiyor.(aksi örnekleri içten insanları tenzih eder alınlarından öperim)

twitter:twit nedir amk, faceooktaki durum olayının aynısı bide kuş var. anlamlı şeyler yazayım komik oalyım bilgi boğayım hede hödösü. işin içine twitter girdikten sonra sosyal medya adını sık duymaya başladık. olay sosyal medya olduya vay amk ben böyle ilgi manyaklığı görmedim arkadaş. yarak kürek tipler çıktı bide kitap yazdılar bu sayede para kırdılar amk.

tumblr:bu daha çok kezban kızların kullandığı birşey tam çözemedim ama arada anlamlı sözlerlerle resimler var. resimleri biri tumbılıyor sende odnan tumbılıyorsun. genel tema aşk-acı-sexi adam kadın resimleri-paris resimleri-fotoğraf makinası resimleri-çkulata-kedi

4square:işte bu.. adam utanmasa çıktığı yeri bile check-in yapacak bildirecek amk. niye major olunuyormuş. vay amk. herkeşlere ne kadar sosyal olduğumu göstermem lazım tribine girip kendinizi önemliymiş gibi hissetme adına heryrde chek-in yapan akılları sikem.

bunlar neden mi oluyor? insanlar arası samimiyet yok amk,bak sosyal medya sitelerine herkes birbiriyle anasıyla babasıyla içli dışlı. herkes muallak. eskiden çocuklar mahallelede oyun oynardı amk sosyal egoalrı tatmin olurdu sosyallik vardı şimdi bunlar var.burası sosyal egosu yerinde adamın yeridir.

özet: bambaleyo bambaleyyo o leyyo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder