17 Kasım 2012 Cumartesi

türk kızının cinsel devrim yapmasını beklemek

türk erkeğinin yıllardır içinde olduğu beklentidir. istiyor ki erkek, türk kızı cinsel devrim yapsın, artık evlilik öncesinde, taa lisede falan sevişme hakkını elde etsin, bekaret rafa kalksın, her erkek istediği kızla karşılıklı işbirliği içinde doya doya sevişebilsin, türk kızı sevişmeyi çok iyi öğrensin, nazlanmasın, istiyorsa hemen versin (!), vs. peki buna karşılık erkek ne yapsın? hiçbir şey yapmasın, kızların devrimini beklesin, yine leş gibi evlere, yine bir duşun bile zûl geldiği ortamlara kız atsın, yüzyıllardır sürdürdüğü gelenekten ödün vermesin. bir de bunun yanında karısı bakire olsun!

yani kızlar cinsel devrim yapsın, sevişmek özgür olsun ama evlenilecek bakire kız rezervi saklı tutulsun. erkek yıllarca istediği her kızla sevişsin, türk kızları rus kızları gibi olsun ama günü geldiğinde evlenebileceği, eline erkek eli değmemiş bakire kızını bulabilsin. yani kız devrim yapsın ama benim isteklerim hep baki kalsın. el ele tutuştu diye kızların töre cinayetine kurban gittiği, yeterince kan gelmedi gerekçesiyle kadınların öldürüldüğü, erkeklerin evlenmek için fellik fellik bakire kız aradığı bir ülkede, kızlar cinsel devrim yapsın, erkeklerle sevişsin ama erkeklerin bakire kız bulma hakkı saklı kalsın. devrim bir tek her kızın isteyen her erkeğe vermesi şeklinde vuku bulsun.

lan amın oğlu esteban senin o çok iyi sevişiyor dediğin rus kızı odasında sevişirken içeride yüksek sesle tv izleyen anasına babasına “ya ağız tadıyla bir seviştirmediniz, kısın şunun sesini” diyebilecek noktada. sevgilisine, “biraz ara verelim, başka insanların da tadına bakalım” diyebiliyor. bu rahatlığı sadece kendi kadınlığından değil, toplumun diğer kesiminin de rahatlığından alıyor. amerika’da liseyi bakire bitiren kıza uzaylı muamelesi çekiyorlar lan haberin var mı?

sevgili olduğun her erkekle seviş, bunu kimseye hissettirme, evlenirken de bakire ol. sen bir kızdan bütün bunları beklerken ne cinsel devriminden bahsediyorsun kardeşim. türk kızı size az bile yapıyor ben diyim. ben kız olsam bırak orospu olmayı memelerime bile elletmezdim amına koyim. ondan sonra arkamdan laf çıkar “bakire ama ağzına almadığı ne malum” diye, aklınız sırf orospu çocukluğuna çalışıyor yemin ediyorum.

bu arada ikidir türk kızlarının tarafını tutuyorum yanlış anlaşılma olmasın farklı bir amacım yok. ama kızlar derse ki… neyse ya boş verin.

diazepam

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder