8 Kasım 2012 Perşembe

ilk buluşmada yapılması gerekenler


kızlar için:

yemeğe gidiyorsanız hesap geldiğinde ödemek için hamle yapın. türk erkeği ödetmez, onu biliyoruz da, siz yine de yapın hamlenizi. olur ya çocuk beklemediği bir şeyle karşılaşmıştır, insanlık hali. siz elinizi attığınızda "aa olmaz... lütfen, hayır, benden, almam.." tarzı şeyler söyleyecek. 2 kere karşı gelin. 3 kere karşı gelmeyin sıkıntı çıkarmayın, ödemeyi yapmak üzere hesap şeysinin üzerine atlamayın, parayı masaya atmayın ve garson gelene kadar bu olayı bitirmiş olun. garson geldiği sırada hala "yhaa ben ödicemm" muhabbetine girip karşınızdaki adamı zor durumda bırakmayın.

mümkünse ilk buluşmada içkili bir yere gitmeyin. daha doğrusu mümkünse alkol almayın. alkol muhabbeti açar çünkü. karşındakini tanımaya gittin oraya. alkolün etkisiyle gelişen muhabbet ve yakınlaşma gerçek değildir. hem zaten adam gibi biriyse ilk buluşmada bara çağırmaz. eh hollywood filminde yaşamadığımıza göre ve çoğumuz 30 yaşın altında olduğumuza göre yemekte de kırmızı-beyaz şarap içmek durumunda değiliz.

tuvalette çok kalmayın, ama mutlaka tuvalete gidin, sistit olmayın.

hayvan gibi parfüm sürerek gitmeyin. hayvan gibi makyaj yaparak da gitmeyin.

dekolteyi iyi ayarlayın. kıyafet seçimine ne kadar uzun zaman harcarsanız o kadar yanlış bir kıyafetle gidersiniz. murphy amca sağolsun.

topukluyla yürüyemiyorsanız topuklu giymeyin!

vaktinde gidin. (bunu ben beceremiyorum ama olsun)

çiçek alıp da gelmiş bir romantikse "ayyhh ne gerek vardı" ya da "ben çiçek sevmem kieaa" gibi gerzekçe laflar etmeyin. bir daha zor bulursunuz öyle jesti. teşekkür edin. şirin olun azıcık. şirin iyidir.

karşı taraf konuşurken dinleyin. çok lazım değilse lafını bölmeyin. nefes almadan konuşuyorsa tuvalete gidin, geri dönmeyin.

7'de buluştunuz, saat 8 ve sen çok sıkıldın. ya kendi sevdiğin bir yere gitmeyi teklif et, ya hazırda bir arkadaş beklet ve onu çaldırdığında seninle karşılaşmış gibi yapıp yanınıza gelsin ya da gerçekten çok kötüyse "iş yetiştirmem lazım, ödev yetiştirmem lazım" tarzı bir şeyler de. ya da bugün de sıkıl be, nolacak. soru sor cevaplasın işte.

sıkılgan, somurtuk ve sessiz olma. abartılı, aşırı, gürültülü olma. rahat ol. insan o da. beğenmezse beğenmesin nedir yani?

yanaktan öpücük ilk buluşma sonu için idealdir. amerikan filmi olsa dudaklara yapış filan derdim de, değil.


iinflack



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder