14 Kasım 2012 Çarşamba

ölü çocuklar gülümseyemez

Televizyon dizilerinde eşcinselliği komedi unsuru olarak gösterdiniz bizlerden homofobik olmamamızı bekleyemezsiniz.

Her reklamda kadın vücudunu kullandınız bizden kadını metalaştırmamamızı bekleyemezseniz.

Bize savaşlarda ölenleri insan olarak değil; sayı, istatistik veya şehit olarak gösterdiniz bizden insan yaşamına saygıyı bekleyemezsiniz.

Geçmişteki muhteşem ülkemizin muhteşemlik sebebi olarak beynimize derslerde savaşları pompaladınız bizden şiddet karşıtı olmamızı bekleyemezsiniz.

Kendi okullarınızda beynimize islam'ı bir din olarak değil de tek doğru olarak öğrettiniz bizden başka dinlere saygı bekleyemezsiniz.

Bizlere aşkı ve seksi tabu olarak sundunuz, tanıdığımız her dişiyi zihnimizdeki kerhanelerimize hapsedip bilincimizde defalarca becerip dışarıda elele gezen çiftlere saldırmamıza şaşırmamalısınız.

Bize meslekleri sadece para kazanma aracı olarak sundunuz, dürüst ve namuslu işler yapmamızı bekleyemezsiniz.

Ödev olarak kısıtlı sürede zorla ucube Osmanlı-Türk edebiyatı okutup kendi istediğiniz fikirleri bulmamızı emrettiniz, bizden kitap okumamızı bekleyemezsiniz ya da PuCCa, Pink Freud gibi embesilleri okursak bizi yadırgayamazsınız.

Tecavüze uğrayan kadınları dışlayıp devlet eliyle işletilen kerhanelerde terlediniz, bizden kaliteli bir ahlak anlayışı bekleyemezsiniz.

Bizleri Türk, ingiliz, Alman, Ermeni, Arap diye ayırdınız faşist olmamız bizim suçumuz değil.

Her zaman kendi güzellik anlayışınızı dayattınız, zayıflamak için bir bok yemiyorsak, hayvanlar üzerinde test edilen kimyasalları sürmeden yaşayamıyorsak kızmayın bize.

Resim-müzik derslerini sadece zaman geçsin diye isteksiz hocalar tarafından verdiniz bizden sanat adına bir sik istemeyin.

Bizlere geçmişte yaşamış bazı insanları put olarak sundunuz, yasalarınızla onları korudunuz, özgür düşünmemizi ne yüzle isteyebiliyorsunuz?

Para kazanmayı yegane amacımız bellettiniz bize, para sahibi olmayı iyi bir şey olarak gösterdiniz, fakire saygı falan duyamayız biz!

Hayvanların bizim yaşamamız için gereken doğal bir kaynaktan başka bir şey olmadığına inandırdınız bizi, kedilere tekmelersem kızmayın bana.

Kötülüğü yasakladınız ve bizi iyi olmamız için zorladınız, eğer bu kadar kötü insan çıkmışsa ortaya baskıcılığınıza teşekkür edin.

Kendi leş düşünce yapılarınızı birleştirip bizim gibi bir nesil yarattınız. Bizler kanlı canlı insanlar değil sizin ölü zihniyetinizin cesetleriyiz. Sizler ölü bebekler doğurdunuz. Bizden mutlu olmamızı beklemeyin çünkü ölü çocuklar gülümseyemez!

Ve eğer olmasaydı tarihteki ilk meslek orospuluk Bu kadar orospu çocuğu olur muyduk?

yazan: mavi fok


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder