15 Kasım 2012 Perşembe

çok seviyosun peki kendini

ne kadar seviyorsun dostum?

olum siz adam değil misiniz?
cevap vermeyen bi kıza niye üsteleyip 4-5 kere daha mesaj atıyorsunuz anlam veremiyorum hala amına koyim. bu kadar mı çukurdasın. seni buraya hapseden ne bunu biliyor musun onu bile bilmiyorsun.

arkadaşlar size ne diyeceğim bakın.
şu amına kodumun hayatında yapmanız gereken tek şeyi atlıyorsunuz. silinmez mürekkeple çizilmiş çizgilerin olmadıkça bu bok çukurunda yaşamaya mecbursun arkadaşım

ben buyum beyler
hayata bakışım bu,
beklentilerim bunlar,
düşündüklerim bunlar,
hissettiklerim bunlar. sizin karşı tarafa vermeniz gereken tek şey budur arkadaşlar. benliğiniz değil.
sonrasında ney? kem küm mü? cevap yok mu?
anasının amına kadar yolu var.

sen karakterinden, adamlığından ödün verdiğin müddetçe ağzına sıçılmaya mahkumsun arkadaşım.
tamam deli gibi seviyorsun. onun gibisini bir daha bulamayacağına eminsin hatta. onu daha kazanamadan kaybetmemenin planları peşinde en iyi bildiğin şeyi yapıyorsun. acı çekiyosun. acı çekmek bağımlılıktır beyler. bunu bu hale getiren de bu yaptığımız hatalar, verdiğimiz ödünlerden başkası değildir.

bakın beyler kendinizi sevin.
yaptıklarınızdan, attığınız adımlardan zevk alın beyler. aşık olacağın kız bile senin bu hayatı daha da zevkli kılman için bir neden. onun eksikliği senin hayattan aldığın zevki sona erdirmez. bir parça azaltır. şunu unutmayın sonsuzdan 1,2,3,4,5.. de çıksa sonsuz "değeri" değişmez. hayatta zevk alabileceğimiz şeylerin sayısı da sonsuzdur arkadaşlar bunu unutmayın.

hayatınızı kız merkezli değil, ben merkezli hale getirmeyi öğreniceksiniz arkadaşlar. bu kesinlikle şart. bunu gerçekleştirdiğiniz takdirde "o"'na da, onun gibilere de bakış açınızın nasıl değiştiğini göreceksiniz. tabi bunun yanında "o" nunda size karşı bakışlarının da nasıl değiştiğine tanık olucaksınız.

soruyorum şimdi bakın
neden "siken sevilir" ya da "piç olucaksın abi" gibisinden şeyler duyarız her zaman?
neden mi?
o piç dediğin eleman çünkü kendisini seviyor beyler. kendi başına eğlenmesini, hayattan zevk almasını çok iyi biliyor. aha kızın da dibinin düştüğü olay burası arkadaşlar. hayatını yanında yaşamak istediği insan bu. kendini ona tamamen adayabileceği insan tipi de bu.

özet mi istiyorsunuz
kendinizi sevin beyler. mutlu olacak o kadar çok şey var ki inanın bunları görmeye başladığınızda geriye dönüp baktığınız zaman nelerin değiştiğine inanamayacaksınız. kim olursa olsun, sonucu ne olursa olsun karakterinizden hiçbir şekilde ödün vermeyin beyler. insan ilişkileri içinden çıkılamayacak kadar karışık gözükür. değildir. temeli budur.

sizi seviyorum. ama kendimi daha çok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder